Tomislav Miletic/PIXSELL

Petrov: Ovaj put ćemo tražiti puno jača jamstva od HDZ-a i SDP-a, dosad su radili za svoje interese

Autor: M.B.

Na pitanje koja će jamstva tražiti, Petrov je rekao da će svaka tri, četiri mjeseca biti referendumi.

Čelnik Most Božo Petrov u ponedjeljak je u Rijeci otvorio ured i tom prilikom dao izjavu.

Petrov je naglasio kako su imali opstrukcije od SDP-a i HDZ-a, iako su te stranke potpisale taj program.

”Ovaj put ćemo tražiti puno jača jamstva jer Hrvatska zaista više nema vremena, a njih pozivam da se odluče raditi ono zbog čega su se uključili u politiku, a to je dobrobit svih građana. Dosad su radili za svoje interese”, rekao je Petrov, piše Večernji list. 

Na pitanje koja će jamstva tražiti, Petrov je rekao da će svaka tri, četiri mjeseca biti referendumi.

„Most nezavisnih lista ispunjava misiju zbog koje je osnovan – povezuje nezavisne i daje im veću snagu na političkoj sceni. Vjerujemo u dobar rezultat Mosta na predstojećim parlamentarnim izborima. Smatramo da su građani prepoznali da smo mi oni koji žele novo lice politike u kojem će odgovornost, poštenje i služenje na dobrobit zajednici biti temeljne vrijednosti političkog, društvenog i ekonomskog poretka Republike Hrvatske”, dodao je Petrov.

Na otvorenju je bila prisutna saborska zastupnica Ines Strenja Linić i zastupnik, a ujedno i voditelj izbornog stožera Mosta nezavisnih lista Josip Katalinić. Ines Strenja Linić u svome obraćanju je istaknula: „Otvorenjem Ureda u Rijeci, još više se želimo približiti građanima i pružiti im snažnu potporu. Želimo pozvati i građanske inicijative na udruživanje i organiziranje te stvaranje nove, bolje Hrvatske. Dolaskom Mosta na političku scenu više ništa u Hrvatskoj nije isto, građani su dobili nadu, optimizam i vjeru u bolje društvo, nakon punih 25 godina pustošenja i srozavanja ekonomskih i društvenih vrijednosti.“

Voditeljica Ureda Mosta nezavisnih lista u Rijeci je Petra Mandić, diplomirana pravnica. Ured je otvoren na adresi Matije Gupca 6B. Uredovno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 09:00 do 15:00 sati, a građani se mogu obratiti sa primjedbama,prijedlozima i problemima s područja Grada Rijeke i šire izravno u ured ili na e-mail [email protected]

Otvorenje Ureda u Rijeci put je ka zbližavanju s građanima iz ovog dijela Hrvatske, kako bismo udruženi oko ideje temeljene na novoj političkoj paradigmi djelovali podjednako na teritoriju cijele Hrvatske i na taj način omogućili svim građanima koji žele biti dio Mosta da to vrlo lako i postanu.

Autor: M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.