Petar Glebov/PIXSELL

‘Petrov ostaje na čelu MOST-a, ali potrebno nam je restrukturiranje’

Autor: M. Marić

"Već sada je sasvim očito da je Most treća opcija, koja jačanjem svoje strukture može postati još opasniji konkurent dvjema najvećim strankama, a u vrlo kratkom periodu nije isključeno da Most bude najjača politička opcija u Dalmaciji", kazao je Grmoja.

MOST je na svom Twitter profilu u ponedjeljak demantirao navode da će se Božo Petrov povući s mjesta predsjednika Mosta nezavisnih lista koji su se pojavili u pojedinim medijima.

“Božo Petrov ostaje na čelu Mosta! Eventualne promjene će se odnositi isključivo na jačanje baze kako bi postali najjača politička opcija”, objavili su na Twitteru, a to je potvrdio i MOST-ov glasnogovonik Nikola Grmoja.

“Most je politička platforma koja je narasla jako brzo okupljanjem nezavisnih lista i inicijativa i svih dijelova Hrvatske. Naravno da nam je potrebno restrukturiranje u smislu pretvaranja u organizaciju koja će u svim dijelovima Hrvatske imati strukture koje će moći izaći na lokalne izbore, ali i kako bismo bili spremni za sve nacionalne izbore koji nas u budućnosti čekaju. Već sada je sasvim očito da je Most treća opcija, koja jačanjem svoje strukture može postati još opasniji konkurent dvjema najvećim strankama, a u vrlo kratkom periodu nije isključeno da Most bude najjača politička opcija u Dalmaciji. Što se tiče g. Petrova, iako su njegove obveze u Vladi RH velike, on ostaje prvi čovjek Mosta”,  rekao je za N1 Grmoja.

Autor:M. Marić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.