Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Petrov je rekao svoje: ‘S ovim ljudima iz SDP-a i HDZ-a ne možemo surađivati’

Autor: A.P.

Na pitanje može li se Tihomira Oreškovića očekivati na listi Mosta, Petrov je odgovorio: ''Orešković kad donese odluku, čvrsto je stajao uz tu odluku. Naravno, nikad ne reci nikad. Mi idemo u kampanju kao Most i na takav način ćemo postaviti sve planove ispred Most''.

”Ne bih govorio o postizbornim koalicijama. Za nas, promjena jednog čovjeka na čelu stranke ne znači da se promijenila cijela stranka. Ne vjerujem da se na bilo kakav način može surađivati s ovim ljudima i u HDZ-u i u SDP-u”, u utorak je rekao čelnik Mosta Božo Petrov za RTL.

”Ja se nadam da će se u budućnosti dogoditi promjena u HDZ-u i SDP-u. Ima dovoljno vremena da oni sami uvide način na koliko su pogriješili. To se može ispraviti na način da se promjene čelni ljudi i u jednoj i u drugoj stranci”, rekao je Petrov.

Na pitanje može li se Tihomira Oreškovića očekivati na listi Mosta, Petrov je odgovorio: ”Orešković kad donese odluku, čvrsto je stajao uz tu odluku. Naravno, nikad ne reci nikad. Mi idemo u kampanju kao Most i na takav način ćemo postaviti sve planove ispred Most”.

Autor: A.P.

ZADNJE VIJESTI