Grgo Jelavic/PIXSELL

Petrov čestitao Dan neovisnosti: ‘Dat ćemo sve od sebe da izgradimo pravednije i razvijenije društvo’

Autor: T. P.

Čelnik Mosta Božo Petrov uputio je čestitke građanima u povodu proslave Dana neovisnosti. Prenosimo njegovu čestitku:

“Dragim građankama i građanima Republike Hrvatske želim sretan Dan neovisnosti u nadi da će svaki sljedeći biti što vedriji i optimističniji kada je u pitanju naša svakodnevica. I ja i Most nezavisnih lista dat ćemo sve od sebe da izgradimo pravednije i razvijenije društvo.

Danas je dan kada se moramo sjetiti i svih onih koji su život i zdravlje dali da bismo mi danas živjeli u miru, neovisni i slobodni u vlastitoj državi. Zahvaljujem prije svega braniteljima koji su nam omogućili da obranimo nasu domovinu i samostalno odlučujemo o sudbini Hrvatske i njenog naroda. Prisjećajući se 8. listopada 1991. i zločinačkog napada na glavni grad Hrvatske, obećajemo da ćemo kao dio nove Vlade i dalje poštivati vrijednosti na kojima je utemeljena Republika Hrvatska i raditi na promociji demokratskih načela zbog čije smo ugroženosti i raskinuli sve državnopravne veze sa SFRJ.

Odajmo priznanje svim žrtvama Domovinskoga rata tako da osiguramo budućnost onima koje su ostavili za sobom”, stoji u čestitci Bože Petrova.

>>> Blagdan koji slavi podrumske ‘junake’!

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.