Facebook

Peternel: Zamislimo da se umjesto Filozofskog radi o Bogoslovnom fakultetu, na čijoj strani bili mainstream mediji?

Autor: dnevno.hr

" Bi li studenti tada imali pravo na bunt ili bi bili tretirani kao "krezubi šatordžije"? Sto bi sada tu bilo progresivno", zapitao se Peternel.

Potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Igor Peternel u ponedjeljak se na Facebooku  osvrnuo na zbivanja na Filozofskom fakultetu.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Pitanje za progresivne pravednike. Zamislimo hipotetski situaciju: umjesto Filozofskog radi se o Bogoslovnom fakultetu, dolazi do prosvjeda studenata pripadnika katoličke mladeži, djece branitelja, konzervativaca, a protiv dekana ljevičara koji ih je odlučio pripojiti Filozofskom fakultetu i praktički utopiti. Prosvjednike obilaze Karamarko, Hasanbegovic, biskup Košić i Željka Markić.
Na čijoj bi strani bili mainstream mediji? Koga bi podupirali Index i tportal? Bi li studenti tada imali pravo na bunt ili bi bili tretirani kao “krezubi šatordžije”? Sto bi sada tu bilo progresivno?”

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.