Facebook

PETERNEL ‘SPUSTIO’ INDEXU: ‘Crvenkapice su se opet uzjogunilie’

Autor: dnevno.hr

''Da je pravde i pravne države vaš portal odavno više ne bi postojao jer bi bio ugašen obzirom da ste firma utajivač poreza'', napisao je.

Potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Igor Peternel na Facebooku je objavio status u kojem je reagirao na objave portala Index prilikom izvještavanja o prosvjedima na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

”Crvenkapice su se opet uzjogunilie:

1. dragi indexovci,,

da je pravde i pravne države vaš portal odavno više ne bi postojao jer bi bio ugašen obzirom da ste firma utajivač poreza.

2. Silno vam je stalo do sloboda, a svojedobno ste objavili otvoreno pismo Aleksandre Kolarić u kojem ona traži otkaz dubrovačkom profesoru koji se usudio ironizirati njen lik o djelo.

3) U ovoj pobuni demonstranti prijete da će fizički onemogućiti odvijanje nastave, ako dekan ne ode u roku od par dana, a podršku im pritom pružaju pobunjeni profesori, forum mladih SDP-a, Ranko Ostojić Aleksandra Kolarić, Urša Raukar i određene skupine koje pripadaju lijevom politickom spektru. Dakle to je direktno miješanje u autonomiju sveučilišta.

 4. Sve u svemu, nekad ste bili kao medij opaki, a sada ste samo smiješno patetični.
Velika pusica”,  napisao je Igor Peternel na facebooku.




in

 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.