Patrik Macek/PIXSELL

PERNAR UPOZORIO: HDZ-u trebaju naše ruke!

Autor: M.B.

''Suradnja s HDZ-om je najučinkovitija pravna zaštita, onda su sve institucije uz vas, od DORH-a, do Ustavnog suda'', napisao je Pernar.

 Član Živog Zida Ivan Pernar na svom Facebook profilu upozorio je da su HDZ-u potrebne ruke zastupnika Živog zida.

”Dragi prijatelji, HDZ-u trebaju naše ruke, toga ste svi svjesni.

Budući da smo odbili suradnju sa zločinačkom organizacijom slijedi mi odmazda, prijetnja nasilnim privođenjem, kao i kaznene prijave u montiranim slučajevima ne ovise o mojoj objektivnoj krivnji, nego o tome hoću li se prodati HDZ-u.

Jednom kada krenu na mene, znajte da je to zato jer vas nisam izdao. Pokušajte razumijeti da je ovo visoka politika i tu se broje samo ruke. Bandić ima 300 kaznenih prijava i svi procesi protiv njega tapkaju u mraku, ne moram vam objašnjavati zašto, tj. tko ga štiti.

Suradnja s HDZ-om je najučinkovitija pravna zaštita, onda su sve institucije uz vas, od DORH-a, do Ustavnog suda”, napisao je Pernar.

 




Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.