Photo: Borna Filic/PIXSELL

Pernar, Sinčić i Palfi ne odustaju: Danas osnivaju novu stranku?

Autor: M.M.

Pokušaji osnivanja navodno su povezani s policijskom istragom koja već traje jer su prijavljeni da su falsificiranim potpisima preuzeli vlast u Živom zidu.

Ivan Sinčić, Ivan Pernar i Vladimira Palfi u nedjelju probati drugi puta probati osnovati stranku koja bi naslijedila već postojeću stranku Živi zid koju, pišu 24sata. 

Pokušaji osnivanja navodno su povezani s policijskom istragom koja već traje jer su prijavljeni da su falsificiranim potpisima preuzeli vlast u Živom zidu.

Protivnici aktualnog vodstva pokušali iz tog su razloga pokušali osnovati svoj Živi zid. Ministarstvo uprave ih je odbilo i u obrazloženju navelo da smatra aktualno vodstvo legitimnim dok ne ne završe istrage.

Novopečeni zastupnici Sinčić, Pernar i Palfi su također pokušali osnovati svoju stranku “Živi zid Ivan Sinčić”.

Ministarstvo uprave njih i njih je odbilo i pojasnilo da bi time zbunili javnost jer je ime previše slično postojećoj stranci Živi zid.

Pernar i Sinčić o navedenoj temi nisu bili previše pričljivi. Na pozive 24sata Sinčić  se nije javio, a Pernar nije htio razgovarati.

“To nije javna informacija, to je interna stvar”,  rekao je Pernar i nije prihvatio argumente da su oni saborski zastupnici i da javno djeluju u političkom prostoru.




 

Autor:M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.