Patrik Macek/PIXSELL

Pernar pozitivno iznenađen Marasom: Mislio sam da će biti lutak, a on se ponio kao muškarac’

Autor: dnevno.hr

"Maras je zauzeo stav kao i ja, i za što bi ja njega onda mogao ili trebao napadati, da ga napadam zato jer je u SDP-u iako vidim da čovjek govori istinu", upitao se pernar.

Otkako je postao saborski zastupnik, Ivan Pernar iz dana u danas zabavlja hrvatsku javnost svojim javnim govorima i istupima.

Ništa manje aktivan nije niti na svojem Facebook profilu gdje  svakodnevno objavljuje svoje komentiare i kritike o stanju u državi i hrvatskim političarima.

U svojem najnovijem statusu dotaknuo se SDP-ovca Gordana Marasa.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Pitaju me neki zašto ne napadam SDP, moram se osvrnuti na tu opasku.

Na raspravi u petak, zatražio sam stanku zbog odluke o slanju vojske na rusku granicu bez suglasnosti Sabora.

Nakon mene govorio je Kovač u ime HDZ-a, a nakon njega Maras u ime SDP-a. Mislio sam da će Maras biti lutak, da će ponavljati što je Kovač govorio, ali on se ponio kao muškarac, rekao je da je sramota da se takve odluke donose bez suglasnosti Sabora i da je neodgovorno davati takva obećanja NATO-u bez da se Sabor prethodno pitalo za mišljenje.




U biti, Maras je zauzeo stav kao i ja, i za što bi ja njega onda mogao ili trebao napadati, da ga napadam zato jer je u SDP-u iako vidim da čovjek govori istinu?

Ako bude glasao za slanje vojnika na rusku granicu prvi ću ga napasti i osuditi, ali ako je čovjek normalan i razuman, što mi preostaje nego stisnuti mu ruku?”




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.