Facebook

Pernar objavio sliku s Dikanom pa pokupio oštre kritike: ‘Prijatelj svakome nije prijatelj nikome’

Autor: dnevno.hr

"Ne možeš služiti Bogu i vragu, a ti to upravo činiš!" poručio je Pernaru jedan Facebook pratitelj.

Nakon susreta s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović, saborski zastupnik Ivan Pernar dan je iskoristio za još jedan susret – onaj s Josipom Dikanom Radeljakom. Susret je popratio fotografijom na svojem Facebook profilu koji broji sve više pratitelja, no iako je posljednjih dana prikupio niz pohvala, nakon ove su fotografije uslijedile kritike.

“Ivane, ili ćeš biti muha ili osa. Ne može oboje. Prijatelj svakome nije prijatelj nikome”, napisao je ispod fotografije jedan komentator dok su se neki pitali:

“Ivane ne mogu vjerovati! Kaj ti se dogodilo na Pantovčaku?”, pita se jedan.

“Ne kužim te, sam sebe potkopavaš! Ne možeš služiti Bogu i vragu, a ti to upravo činiš! Imaš posla sa zlim čovjekom kojeg nitko ne voli zbog njegove zloće. Kod mene jedan veliki minus!”

Nakon što su o susretu izvijestili neki mediji, Pernar je na svojem Facebook profilu dodao novi status, no i pod njim su se nastavile nizati kritike onih koji su prepoznali što je komentirao:

untitled

Što je iluzija, a što stvarnost?




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.