Patrik Macek/PIXSELL

Pernar najavio sastanak s Predsjednicom: ‘Nadam se da me mediji nakon toga neće nazvati NATO špijunom’

Autor: dnevno.hr

"Želim naglasiti da mi se tijekom dva prethodna susreta (za vrijeme konzultacija) svidjela kao osoba, bez obzira na različitost u mišljenju po političkim pitanjima.", napisao je Pernar

Ivan Pernar svojim je pratiteljima na Facebooku najavio da je u 15.20 pozvan na sastanak na Pantovčak kod Kolinde Grabar Kitarović.

“U četvrtak u 15.20 pozvan sam kod predsjednice Kolinda Grabar-Kitarović na razgovor. Cijenim njenu odluku za susretom i slobodnom razmjenom mišljenja.

Nadam se da me mediji nakon toga neće nazvati NATO špijunom kao što su me prozvali nakon susreta sa Sergejem Trofimovim, prvim tajnikom ruskog veleposlanstva. Ovom prilikom naglašavam da sam spreman na susret, razgovor i razmjenu mišljenja sa svim članovima diplomatskog zbora bez obzira na zemlju iz koje dolaze, ali i najvišim državnim dužnosnicima po svim aktualnim pitanjima.

Želim naglasiti da mi se tijekom dva prethodna susreta (za vrijeme konzultacija) svidjela kao osoba, bez obzira na različitost u mišljenju po političkim pitanjima.”, napisao je Pernar na svom Facebook profilu.

Autor: dnevno.hr