Patrik Macek/PIXSELL

PERNAR: Krimen Živog zida je što se ne želimo prodati Hanžekoviću i što nismo pristali na trgovinu mandatima

Autor:

Pernar poručuje kako že živozidaši unatoč napadima ostati jedinstveni.

Saborski zastupnici Živoga zida, mora da nisu niti slutili kakvu će lavinu izazvati svojim ulaskom u ovaj dom demokracije, a ovih dana vode jednu od najtežih bitku u svojem životu suočeni s medijskom hajkom kojom se pokušavaju oblatiti svi viđeniji članovi. O toj hajci i napadima koje trpe za naš je portal progovorio jedan od čelnih ljudi te stranke Ivan Pernar.

-Pogledajte odakle dolaze napadi i sve će vam biti jasno. Najviše po nama udara Hanžekovićev EPH, odnosno Jutarnji list i Globus. Potom državna televizija, ali i veliki korporativni mediji kao što su Nova Tv i RTL. Ti napadi su očekivani te smatram kako će ih s vremenom biti sve više- kaže Pernar koji je uvjeren kako je ovo tek početak scenarija kojemu je po svemu sudeći nakana oblatiti živozidaše koji su u svojim stavovima jedinstveni i ustrajni. -To je cijena naše odluke da ne trgujemo našim mandatima i ne popuštamo pod pritiscima da se priklonimo stranci koja je relativni pobjednik rujanskih izbora, ali svi ti napadi dokazuju da smo na pravom putu, jer da nas ne napadaju pitao bi se gdje griješimo- zaključio je Pernar. Ovaj osebujni mladić u međuvremenu se oglasio i na Facebooku gdje se ponovno referirao na udarce koje trpe.

-Cilj medijskih udara je slomiti ljude  i na taj način slomiti organizaciju. Poseban trn u oku smo kolega Sinčić i ja, ne zato jer smo loši ljudi, već zato jer s nama ne mogu izaći na kraj – potkupiti nas ne mogu jer nas novac ne zanima, ušutkati nas ne mogu jer imamo svoj medij i što im preostaje.- pita se Pernar i sam zaključuje: ‘Ne mnogo!’

Pernar tvrdi da ih mogu napadati na dnevnoj bazi i rotirati optužbe unedogled, ali je ključno da se neće dati slomiti i neće pokleknuti pred pritiscima. -Možete raditi što god hoćete, ali naš cilj ostaje isti – to je sloboda naše zemlje i njen monetarni suverenitet. Od tog cilja nećemo nikada odustati’., piše Pernar na Facebooku.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.