Patrik Macek/PIXSELL

Pernar Hanžekovića nazvao čudovištem, traži zaštitu zbog njegovih tužbi!

Autor: T. P.

"Vi štitite Hanžekovića, pazite da se o njemu govori samo lijepim riječima, vi ste se se opredijelili za njega, ja neću", istaknuo je Pernar

Saborski zastupnik Živog zida, Ivan Pernar, zatražio je stanku u Saboru kako bi se obrušio na odvjetnika Marijana Hanžekovića koji ga tuži zbog klevete. Mandatno-imunitetno povjerenstvo zbog toga bi danas trebalo raspravljati o skidanju imuniteta Pernaru, ali vjerojatno to neće napraviti jer se zastupnicima imunitet ne skida zbog privatnih tužbi.

“Jedna osoba uporno truje, zagađuje i maltretira naše građane. Radi se o samopriznatom masonu Marijanu Hanžekoviću koji je stekao svoj imperij preko leđa najsiromašnijih. On putem svojih odvratnih medija, takozvanih Hanza medija, sustavno maltretira nas saborske zastupnike i pitam do kada? Do kada će on blatiti sve one koji se ne slažu s njim i njegovim lopovskim načinom naplate RTV pretplate”, rekao je Pernar, ne birajući mnogo riječi, na što ga je upozorio predsjedavajući Željko Reiner, javlja Večernji list.

“Vi štitite Hanžekovića, pazite da se o njemu govori samo lijepim riječima, vi ste se se opredijelili za njega, ja neću. Danas se sastaje Mandatno-imunitetno povjerenstvokako bi odlučivalo o njegovu zahtjevu za pokretanjem kaznenog postupka protiv mene zbog kaznenog djela uvrede. Apeliram na zastupnike HDZ-a i SDP-a, a ako su u tom tijelu i na zastupnike Mosta, molim vas nemojte dozvoliti tom čudovištu da me maltretira i molim vas da me zaštitite”, odbrusio je Pernar i Reineru koji ga je podsjetio da u Saboru zbog privatnih tužbi nikad nitko nije izgubio imunitet.

Pernar je na to podsjetio na slučaj SDP-ova Željka Jovanovića te poručio da strahuje da on ne bude novi presedan pa je zatražio zaštitu.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.