Patrik Macek/PIXSELL

PERNAR FRAPIRAO HRVATSKU: ‘Bio sam član HDZ-a, vjerovao sam da nas Sanader vodi u europsku budućnost’

Autor: dnevno.hr

Pernar je odmah odgovorio i potvrdio da je bio član HDZ-a.

Došli smo do novog otkrića zahvaljujući raspravi među zastupnicima oko izmjena Zakona o izborima zastupnika u Hrvatskom saboru. Naime, Ivan Pernar je bio član HDZ-a.

Nakon saborskog izlaganja Ivana Pernara koji je govorio kako sudstvo nije jednako prema svima i kako ide na ruku podobnima, spominjući HDZ-ova Petra Čobankovića, zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, HDZ-ovu Josipu Rimac te montirane političke procese oko HDSSB-ova Branimira Glavaša i Ive Sanadera, replicirao mu je HDZ-ov Ivan Mikulić.

A on je otkrio kako je Pernar bio član HDZ-a.

– Vi ste dolazili na sastanke mladeži HDZ- a Trešnjevka sjever, i kad pričate o HDZ-u, kao da se s nostalgijom sjećate tih vremena. To vam je bilo za vrijeme bivšeg premijera. Ja kad sam preuzeo gradski HDZ, u evidenciji sam dobio da mi je član jedan Ivan Pernar, ne znam da li ste to bili vi – rekao je Mikulić.

Pernar je odmah odgovorio i potvrdio da je bio član HDZ-a.

– Da, ja sam taj Ivan Pernar. Vjerovao sam da je HDZ dobra stranka i da nas Ivo Sanader vodi u europsku budućnost i bio sam prevaren kao i tisuće hrvatskih građana i zato sam se ispisao kasnije – rekao je.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.