Facebook

PEĐA ZA DNEVNO: ‘Evo što mislim o Acinim provokacijama’

Autor: Snježana Vučković

Predrag Mišić – Peđa, vukovarski branitelj pravoslavne vjeroispovijesti i bivši zatočenik srpskih logora, nakon gostovanja u emisiji Aleksandra Stankovića (Nedjeljom u 2) s našim je portalom podijelio dojmove:

“Zahvalan sam Stankoviću na prilici da u udarnom terminu široj javnosti približim vukovarsku zbilju u ratu i poraću”, kazao je Peđa koji je na pitanje je li očekivao voditeljeve provokacije u danima sjećanja na vukovarske žrtve kazao:

“Iako sam Stankoviću prethodno kazao da me može pitati apsolutno sve, on je samovoljno odlučio da u neke stvari nećemo ulaziti. Stoga me je zatekao s nekim pitanjima i konstatacijama poput tvrdnji da je Domovinski rat građanski, no mislim da mu to uistinu nije trebalo”, kazao je Mišić i dodatno objasnio:

“Emisija je tekla glatko, a to voditelju nije išlo na ruku. Govorio sam većinu stvari koje pratitelji ove emisije ne žele čuti. Zato je Stanković bio prisiljen na provokacije. Razumijem ga, ipak je on samo voditelj kojem je bitna gledanost, ne ljutim se na njega”, izjavio je Peđa.

Autor: Snježana Vučković