Marko Prpic/PIXSELL

Pater Ike Mandruć poziva na molitvu: Crkva je potrebna Savici, ta je župa ranjena komunizmom

Autor: dnevno.hr

"Idemo graditi crkvu blazenog mucenika, kardinala Stepinca. Molitvama mladih i svjedocenjem vjere. Volja Bozja hoce da se crkva ovog mucenika gradi novim mucenistvom", poručio je pater Ike mandurić.

Poznati Isusovac pater Ike Mandurić na Facebookuse  založio za gradnju crkve na Savici.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“MOLITVA NA SAVICI 3.10.
I tamo gdje je Tvoja crkva u koju rado dolazis, nekad je bila livada. Sutra ces opet doci na mjesto ove livade gdje zajedno molimo. Tad ce to biti crkva – koju si i Ti izmolio. Crkva se gradi od betona i zeljeza, cigle, kamena. Ali to dolazi tek kasnije, kad je sazdamo – od molitava.Dođi! Idemo graditi crkvu blazenog mucenika, kardinala Stepinca. Molitvama mladih i svjedocenjem vjere. Volja Bozja hoce da se crkva ovog mucenika gradi novim mucenistvom. Ono je najplodonosnije sjeme novih krscana. Upravo to je potrebno u ovoj zupi, komunizmom tako ranjenoj. Stoga dođi! Da sazdamo crkvu, molitvama svih nas”

Autor: dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.