Ovako to radi riječki šerif Obersnel!

Autor: Marcel Holjevac

Riječki gradonačelnik se i prije znao ponašati u stilu lokalnog šerifa, primjerice kad je aktivistici 'Otpora' oteo kišobran, a da nije bilo kamera moguće da bi dobila i batina. Na snimci je novi incident.

Gradonačelnik rijeke je, prema tvrdnjama vozača, automobilom zapriječio put autobusu koji je došao po španjolske turiste smještene u hotelu Bonavia, najluksuznijem riječkom hotelu i jedinom s pet zvijezdica. Rijeka se inače reklamira kao turistički grad, i grad koji teče, pa je pitanje kako se ovo uklapa u taj image turističkog grada, i očekuje li se od turista da se maknu kad Obersnel prolazi do svog radnog mjesta. Obersnel nije mogao proći automobilom zbog autobusa koji je čekao goste u uskoj ulici, pa je ostavio automobil blokiravši autobus. Ova snimka se pojavila na jednoj riječkoj grupi na facebooku, a Obersnel za sad još nije komentirao stvar iako je preko facebooka zamoljen za njega od članova grupe.

Kad se Obersnel oglasi u vezi incidenta, svakako ćemo prenijeti njegovu reakciju i objašnjenje. Za sad je samo razvidno da je službenu Lagunu zamijenio novijim Talismanom, nije poznato je li to bilo prije ili nakon izbora.

Autobus pun španjolskih turista je na kraju morao čekati 15-ak minuta dok Obersnel ne makne automobil.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.