OVAKO KONZUM BROJI POSLJEDNJE DANE: Pokvarena hrana, truli krumpir, roba s istekom roka!

Autor: dnevno.hr

Koliko prilika još ima Konzum koji je ionako na već klimavim nogama, vrlo je upitno

Dramatična situacija vezana uz Agrokor ne jenjava, Ivica Todorić najtraženiji je bjegunac na Interpolovoj tjeralici koji istodobno dok mu vlasti ne mogu ući u trag uvjerava javnost putem svojeg bloga da se ne skriva. Jednako kao što on govori da se ne skriva, a skriva se, poslovnice Konzuma reklamiraju se kao da je sve u redu, a baš i nije. Posljednjih su se dana, naime, na službenoj Facebook stranici Konzuma zaredale kritike na račun pokvarenih proizvoda.

Neki se žale na kupljene proizvode s istekom roka trajanja, a neki pak na trulo voće i povrće.

“Super konzum Zaprešić,jučer kupljen sir SIRELA RIBANAC s rokom uporabe 29.09.2017. BRAVO!!!! Počnite voditi brigu o proizvodima na policama koje prodajete!!!!!!!!!!!!!!!”, napisala je jedna gospođa.

“5 kg krumpira kupljenog u Sarajevskoj,veliki konzum, sve trulo, pa zar više da ne dolazimo u vaš dućan? Neki dan obiteljski sladoled kupljen u Travnom pokvaren!”, požalila se druga koja je dobila i Konzumom odgovor, odnosno poziv da proizvod i račun donese kako bi se napravila reklamacija i vratilo njezino povjerenje.

” Draga Nadica, hvala što ste nam se javili i ovim putem se ispričavamo na neugodnosti. Ljubazno molimo da proizvod i račun donesete u prodavaonicu kako bismo napravili reklamaciju i u najkraćem roku vratili vaše povjerenje. Lijepi pozdrav”, poručeno joj je iz Konzuma.




No, povjerenje koje je jednom narušeno vrlo se teško vraća, kako među ljudima tako i među trgovinskim odnosima. Koliko prilika još ima Konzum koji je ionako na već klimavim nogama, vrlo je upitno.

 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.