OTKRIVENA PRLJAVA IGRA SDP-a: Članica MOST-a otkrila kako su je pokušali potkupiti; SDP demantira

Autor: Hina

"Pokušavaju nas svrstati lijevo i desno, ali mi smo jednstveni i želimo reformsku vladu", poručila je Strenja Linić.

Zastupnica Mosta iz Rijeke, Ines Strenja Linić, potvrdila je u nedjelju Hini kako joj je SDP preko posrednika nudio da u zamjenu za potporu njihovoj vladi, sudjeluje u izvršnoj vlasti.

 “Nuđeno mi je krajem tjedna da budem 76. na listi onih koji će podržati SDP-ovu vladu. Ponudu sam, naravno odbila, no interesantno je da svakom pričaju da je upravo on taj 76-ti”, rekla je Mostova zastupnica Strenja Linić.
 Na pitanje kome se to sve nudi, nije htjela dati konkretan odgovor.

 „I drugima iz Mosta se pristupa“, tvrdi Strenja Linić. O ponudi iz SDP-a je, kaže, izvijestila predsjednika Mosta Božu Petrova i glasnogovornika Nikolu Grmoju.

„Pokušavaju nas svrstati lijevo i desno, ali mi smo jednstveni i želimo reformsku vladu“, poručila je Strenja Linić.

Grmoja: Linić Strenja dobila ponudu iz SDP-a da bira što želi

Da je Mostova zastupnica Strenja Linić dobila ponudu iz SDP-a potvrdio je Hini i glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja.

„Naša zastupnica dobila je, posredno od Milanovića, da bira što hoće, da su oni blizu 76 (zastupnika), samo da bira mjesto, i što u biti želi, te da nema problema“, izjavio je Grmoja telefonim Hini.

Sad će se, kaže, vidjeti tko će ovih dana postati ‘slobodni strijelici’ te hoće li se itko izdvojiti iz Mosta.




  „Oni koji to postanu sebi dižu cijenu. Ako su u Mostu, razgovara se o reformama, a kad postaneš slobodan strijelac dižes si cijenu i možeš zahtjevati“, rekao je Grmoja.

SDP demantira

SDP-ova zastupnica Ana Komparić-Devčić izjavila je u nedjelju kako nitko od izabranih SDP-ovih zastupnika nakon izbora nije kontaktirao s Mostovom zastupnicom izabranom u VIII., riječkoj izbornoj jedinici Ines Strenja-Linić.

 “Razgovarala sam sa svim mojim kolegama koji su izabrani zastupnici i nitko od nas nije osobno kontaktirao kolegicu Strenja-Linić. S Mostom pregovaramo kao s cjelinom i još jedno ih pozivamo, kao što ih je već pozvao premijer Milanović, da preuzmu odgovornost za formiranje Vlade i Sabora”, kazala je Hini SDP-ova zastupnica iz Rijeke Komparić-Devčić.
 Na pitanje je li Mostovu zastupnicu netko kontaktirao putem posrednika, Komparić Devčić je odgovorila kako osobno ne zna niti može znati je li netko s nekim razgovarao te još jednom naglasila kako Mostovu zastupnicu Strenja-Linić osobno nije kontaktirao nitko od SDP-ovih izabranih zastupnika.




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.