Patrik Macek/PIXSELL

OTKRILI ‘JUNAKE’ KOJI SU PRIJETILI BEUS RICHEMBERGHU: On im uputio oštru poruku!

Autor: dnevno.hr

Zastupnik GLAS-a, bivši HNS-ovac, Goran Beus Richembergh na svom je Facebook profilu objavio kako je policija ušla u trag onima koji su mu prijetili likvidacijom.

Status prenosimo u cijelosti:

”Neslužbeno mi je priopćeno da je policija ušla u trag četvorici ‘junaka’ koji su meni i obitelji prijetili likvidacijom. Očekuju ih prijave Državnom odvjetništvu, a za to kazneno djelo im je zapriječena kazna do 3 godine zatvora.  Dakle, dragi ‘obožavatelji’, osobito vi koji ste pogonjeni ‘kršćanskom ljubavlju’, opremljeni avatarima svetačkih sličica i proustaških insignija, pripadnici ‘minken-bojne’ i koji ste mobilizirani preko opskurnih filofašističkih i klerikalnih grupa na društvenim mrežama, džaba ste krečili jer me ušutkati ne možete. I dalje ću vama i vašim mentorima redovito ići na živce. Želim vam prosvjetljenje u čovjekoljublju, mir u srcu i red u glavi”, piše Beus Richembergh.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.