Patrik Macek/PIXSELL

Ostojić: ‘Točno je, Lozančić je s premijerom dogovorio novo radno mjesto’

Autor: M. M.

"Nova dužnost nije navedena, ali je vidno da podnosi ostavku i da je s premijerom dogovorio novo radno mjesto."

Bivši ministar unutarnjih poslova i aktualni predsjednik saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Ranko Ostojić gostovao je u Dnevniku Nove TV gdje je komentirao teške optužbe predsjednice Kolinde Grabar Kitarović na račun Dragana Lozančića.

Ostojić je kazao da je to “cirkus koji je počeo prije tri mjeseca” te podsjetio da se sve počelo kada je bez znanja premijera predsjednica pokrenula postupak opoziva glavnog čovjeka SOA-e.

“Ako imate dokaze za takvu tvrdnju, ne možete ih čuvati”, rekao je Ostojić te dodao: “Ako je predsjednica znala da događa kazneno djelo, a to nije prijavila DORH-u, učinila je kazneno djelo.”

Ostojić ipak smatra da su njezine riječi samo “trač i bacanje ljage” na Lozančića. “Gospođa predsjednica se izblamirala”, kazao je i dodao: “Nemojte da se ikada više dogodi ovakva sramota.”

Ostojić je otkrio i da su točne informacije da je Lozančić s premijerom već dogovorio novo radno mjesto.

“Gospodin Lozančić je podnio zahtjev za razrješenjem, a u zahtjevu stoji da je odluka donesena u dogovoru s premijerom Oreškovićem i s obzirom na dogovorenu novu poziciju. Nova dužnost nije navedena, ali je vidno da podnosi ostavku i da je s premijerom dogovorio novo radno mjesto”, zaključio  je Ostojić.




Autor:M. M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.