Luka Stanzl/PIXSELL

Ostojić predao potpise za kandidaturu i ‘bocnuo’ Bernardića!

Autor: Dnevno.hr

Izbori se održavaju 19. studenog, a većina kandidata je potpise odlučila predati danas.

U ponedjeljak je zadnji rok za predaju potpisa podrške za kandidature pred SDP-ove izbore za iduću predsjednicu ili predsjednika stranke, nakon što je Zoran Milanović najavio povlačenje na tom mjestu radi gubitka na prijevremenim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj, održanima u rujnu.

Izbori se održavaju 19. studenog, a većina kandidata je potpise odlučila predati danas.

Ranko Ostojić je potpise podrške predao u 10 sati.

Zahvalio se svima koji su došli. “”Imam nešto manje od 20 tisuća potpisa, ali oni nisu važni, nego glasovi članica i članova SDP-a. Važno mi je s koliko sam ljudi razgovarao, o svim temama. Oni će odlučiti. Zahvaljujem se svim kolegicama i kolegama, iza mene su vrlo ugledni ljudi, žene, i članovi SDP-a. Siguran sam da će kampanja proći mirno”, rekao je Ostojić.

Neslužbeno se doznaje kako je Ostojić prikupio oko 4.500 potpisa, te da je formulaciju ‘manje od 20.000’ izrekao kako bi ‘bocnuo’ Davora Bernardića koji se jučer pohvalio brojkom od  10.500, piše N1.

Ostojić je ponovio da poziva na mirnu kampanju, a na novinarsko pitanje kazao da je normalno da postoje sitne provokacije. “Uvjeren sam da nitko tko pokuša poremetiti kampanju neće postati idući lider.” Kaže da nikad nije bio “neimenovani izvor iz SDP-a”, tj. onaj koji trača.

Autor: Dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI