Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

Ostojić o ljetovanju u vili: ‘Orepić dila podatke iz osvete Oreškoviću’

Autor: M.M.

"Točno je da su Milanović i obitelj 2015. bili u vili, ali imali su kuharicu i sami su nabavljali hranu", dodao je Ostojić.

Bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić gostovao je u utorak u RTL Direktu gdje je komentirao ljetovanje Tihomira Oreškovića u vili Costabella. “Ovo je osveta Timu Oreškoviću i zato su ovi podaci izašli vani. Kada ministar unutarnjih poslova daje priopćenje i dila takvim informacijama, to je ugrožavanje štićenih osoba”, smatra SDP-ovac.

U nastavku je usporedio Oreškovićeve i Milanovićeve troškove te kazao da Milanović nije bio privatno na Krku helikopterom. “Njegova obitelj nije koristila usluge cateringa po sistemu kako se dogodilo kasnije. Objavili su se netočni i neusporedivi podaci. Ova godina još nije završila”, kazao je za RTL Direkt.

“Točno je da su Milanović i obitelj 2015. bili u vili, ali imali su kuharicu i sami su nabavljali hranu”, dodao je  Ostojić.

Ostojić u nastavku navodi i da se podacima manipulira. Pojašnjava i da između MUP-a i AKD-a postoje ugovori i da se tek od 2012. oni vode, dok se  prije se nisu evidentirali.

Podsjećamo, Mup je u utorak  objavio podatke od 2009. do 2016 o korištenju vile Costabella, u kojoj se nedavno odmarao Tihomir Orešković i troškovima u njoj.

Autor: M.M.

ZADNJE VIJESTI