Nova TV

Ostojić: ‘Nitko u političkoj utakmici nije doživio da ga je SDP pojeo’

Autor: T. P.

Ostojić je potvrdio i da im je važan HSS te obrazložio zašto.

Potpredsjednik SDP-a, Ranko Ostojić, gostovao je u Dnevniku Nove TV gdje je progovorio o strategiji uoči novih izbora.

“SDP uvijek kad je ulazio u koaliciju, ulazio je sa svima koji su naši partneri. Nitko u političkoj utakmici koja se događala nije doživio da ga je SDP pojeo. Naravno da svatko može ići samostalno, međutim mi smo snagu pokazali zajedno i nadam se da će tako biti i ubuduće”, rekao je Ostojić, komentirajući pritom to što je HNS rekao da može ići samostalno, ali i s SDP-om.

Ostojić je potvrdio da im je važan HSS:

“HSS s novim vodstvom i s novim smjerom koji pokazuju centar i situacija koja bi nama omogućila dodatne glasove, posebno onom dijelu Hrvatske u kojima ima značajan utjecaj. Ima izbornih jedinica u kojima HSS vraća nazad svoje birače. Bilo bi nam važno i ne treba to kriti. Pregovori traju između SDP-a i HSS-a”, otvoren je bio Ostojić koji je dodao i da je 9. srpnja glavni odbor stranke te da će se tada donijeti i odluka o predsjedniku i predsjedništvu koji su uvjeti s kim da se ide u koaliciju.

S nedjelje na ponedjeljak Ostojić se javnosti obratio i na svojem Facebook profilu, napisavši:

“Dragi moji frendovi i frendice. Svi na fejsu. Želim vam ugodne odmore i da lijepo iskoristite ljetne praznike. Mene čeka teška i neizvjesna borba sa Tomislavom Karamarkom u 9. Izbornoj jedinici. Da vas podsjetim. On je jednoglasno izabrana sa 90 tisuća glasova potpore kao jedini kandidat na izborima za predsjednika HDZa. Bit će teško, pogotovo sto darko Milinović koji je bio uz Karamarka, ali i svakog prije kasnije samo u ličko senjskoj tvrdi da ima 10 tisuća članova, a da u 9 izbornoj ima 50 tisuća članova HDZa. Pa tko ih može pobijediti. Ipak, rezulati izbora daju pravu sliku. Ni članovi HDZa ne glasaju za njih, a kamoli članovi obitelji. Ipak jedva čekam sučeljavanje. Hoće li poslat Karamarka ili nekog drugog. Sve u svemu, nešto u matematici ne štima. Milinivićevoj naravno.”




Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.