Miranda Cikotic/PIXSELL

OSTOJIĆ NAPAO BERNARDIĆA: ‘Nema spremnosti suočiti se s drugim kandidatom, bježi od svih sučeljavanja!

Autor: dnevno.hr

Naglasio je da je SDP potonuo u Zagrebu pod Bernardićem.

Kandidat za predsjednika SDP-a Ranko Ostojić sazvao je izvanrednu press konferenciju koja će se održati u 11 sati.

Iz njegovog izbornog stožera poručeno je kako će se press konferencija održati u prostorijama SDP-a na Iblerovom trgu.

Tijek konferencije:

Na početku svoga obraćanja Ostojić je kazao da ne ne odustaje od borbe za predsjednika SDP-a. “Nisam bježao od kriminalaca pa neću ni od utrke”, kazao je.

“Do pobjede nema povlačenja, Bernardić nema spremnosti da se suoči s drugim kandidatom, bježi od svih sučeljavanja”.

Od 2010. Davor vodi najveću organizaciju SDP-a, s najviše članova, ali danas imamo slučaj da je Zagreb utvrda Bandića i HDZ-a. Ako se tako misli voditi stranku… Žao mi je što na ovaj način to moram propćiti članovima i članicama, ali nisam mogao drugačije.

“Još jednom poručujem stoga da ne odustajem. Ukoliko želite istinski SDP izađite i glasajte na način da vam nitko ne može oteti glas. Svi oni koji idu u šator SDP-a trgujući s glasovima to je paosloutno negiranje našge demokratskog ibora koji smo napravili davno, a koji znači jedna član, jedan glas. Oni koji u ovom trenutku pregovaraju i trguju glasovima naših članova i članica, štete SDP-u. Odlučite svojom glavom, a ne na ovaj način”, poručio jer Ostojić.

Naglasio je da je SDP potonuo u Zagrebu pod Bernardićem: “Sa 43 posto pali smo na 25 posto. Gdje ide SDP, ako je u takvom stanju najveća organizacija, zapitao se.

Na pitanje oko famoznog sastanka s Klemmom, Ostojić je rekao da on na njega ne bi išao te vrlo otvoreno kritizirao Milanovića:

– Trebalo je biti pažljiv. Ne slažem se s rečenicama koje su tamo izrečene i koje su uvrijedile veliki broj građana, ne samo onih srpske nacionalnosti. Zbog tog kontraproduktivnog sastanka izgubili smo tisuće i tisuće glasova, a to je bio i znak nepoštovanja prema ministru Matiću i njegovom zamjeniku Bojanu Glavaševiću.

‘Izađite na izbore, ovo je važno, ne bira se predsjednik SDP-a svaki dan’, poziva Ostojić članstvo.

Autor: dnevno.hr