Marko Lukunic/PIXSELL

OSTOJIĆ ČESTITAO HDZ-U: Bili ste bolji

Autor: Dnevno.hr

"Nakon pobjede HDZ-a, bez obzira na malu razliku, treba im čestitati i reći bili ste bolji ovaj put".

Ranko Ostojić (SDP) se na svom Facebook profilu osvrnuo na izbore. Zahvalio je svima koji su podržali Narodnu koaliciju, ali i učinio nešto što šef SDP-a još nije -čestitao HDZ-u na izbornoj pobjedi.

“Dragi moji, zahvala svima koji su se borili na ovim izborima. Vrlo dobar nije odličan. Lijevi centar ima 40% mandata u Saboru. Nakon pobjede HDZ-a, bez obzira na malu razliku, treba im čestitati i reći bili ste bolji ovaj put. Građani odlučuju i nitko im ne smije uskratiti pravo da biraju onog koga žele. Upravo radi Hrvatske koja želi refomu obrazovanja, život bez straha, zaštitu manjina, i sigurnost naše je da ostanemo garancija i prepreka koracima koji bi našu zemlju vukli natrag. Hvala vam svima koji ste podržali Narodnu koaliciju. Hvala i svima koji su izašli na izbore”, napisao je Ranko Ostojić.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.