Nikola Cutuk/PIXSELL

OSTATAK LJEVICE BIJESNI? Vrdoljak prokomentirao ponude HSS-u!

Autor: A.p.

'Mi smo u prošloj vladi dobro funkcionirali, u opoziciji smo dobro funkcionirali. Trebamo razgovarati tko može dati svoj doprinos', rekao je o odnosima s SDP-om.

HDZ čeka svog novog predsjednika, a finaliziranje dogovora oko predizbornih koalicija rezultira otvorenam pobunom na lijevici. Naime, mnogima ne odgovara dio stranaka na koje računa Zoran Milanović u povratku na vlast.

Kod  najvjernijeg partnera SDP-a u Kukuriku Koaliciji – HNS-a javno licitiranje ponudama HSS-u koji SDP želi na svojoj strani i velikodušno im nudi pet sigurnih mandata, ministra poljoprivrede, potpredsjednika Vlade, javne tvrtke… izazvalo je nezadovoljstvo.

Šef HNS-a Ivan Vrdoljak gostovao je u Dnevniku Nove TV.

‘Više razgovaramo o tome što nas čeka nakon formiranja vlade. Ja nemam problem da se bilo tko nama priključi tko će napraviti posao za resor’, rekao je Vrdoljak.

‘Mi smo u prošloj vladi dobro funkcionirali, u opoziciji smo dobro funkcionirali. Trebamo razgovarati tko može dati svoj doprinos’, rekao je o odnosima s SDP-om.

‘Ako dobijemo svi zajedno 80  mandata onda će sigurno HNS imati 14 mandata’, rekao je Vrdoljak.

‘Fokus nam je da pobijedimo na izborima i da građanima damo stabilnu vladu koja zna što radi’, kaže.




Autor:A.p.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.