Patrik Macek/PIXSELL

OREŠKOVIĆEVA ČESTITKA I OBEĆANJE: Postavit ćemo temelj za dostojanstven život od poštenog rada

Autor: I.G.

Prioritet Vlade Republike Hrvatske je poboljšati gospodarsku situaciju u Hrvatskoj, napisao je, između ostalog Orešković.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Tihomir Orešković čestitao je građankama i građanima Republike Hrvatske Međunarodni praznik rada.

„Drage građanke i građani,

prioritet Vlade Republike Hrvatske je poboljšati gospodarsku situaciju u Hrvatskoj i na tome svakodnevno radimo. Pokretanjem reformi i ulaganja i stvaranjem bolje poduzetničke klime u državi želimo ubrzati rast gospodarstva, stvarajući istodobno pravednu socijalnu državu koja štiti najugroženije građane. U tim nastojanjima želimo otvoren i konstruktivan dijalog sa socijalnim partnerima, jer samo zajednički možemo provesti ključne promjene nužne za boljitak naše domovine Hrvatske. Njima ćemo postaviti temelje za dugoročni i održivi gospodarski rast koji donosi stvaranje novih radnih mjesta, bolje plaće, viši standard i u konačnici dostojanstven život od poštenog rada za sve hrvatske građane.

U ime Vlade Republike Hrvatske čestitam vam Međunarodni praznik rada!“

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.