Petar Glebov/PIXSELL

OREŠKOVIĆ POSLALA PORUKU PLENKOVIĆU: ‘Neka počne pripremati fraze kojima će 5 svjetskih jezika vlada iskoristiti za…’

Autor: dnevno.hr

Dalija Orešković, donedavna predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa gostovala je u Točki na tjedan. Objavila je da povlači kandidaturu za spomenutu poziciju, a imala je i poruku za premijera Andreja Plenkovića.

Orešković je istaknula da se u javnosti premalo postavljaju pitanja, ali i činjenicu da se u Hrvatskoj loše bori protiv korupcije.
Poslala je i poruku premijeru Andreju Plenkoviću, ali i njegovom savjetniku za odnose s javnošću.

“Ako uzmemo u obzir da se ovih dana priča i o slučaju Milana Bandića, koji je jedan od najočitijih primjera nemogućnosti države da se suoči s pravosudnim problemima. U represiji korupcije smo pali na svim pitanjima kad se tiče političkih moćnika. Imam poruku i za predsjednika Vlade. Mogu poručiti i predsjedniku Vlade da uz pomoć svojih marketinških stručnjaka počne pripremati fraze kojima će 5 svjetskih jezika vlada iskoristiti za kamuflažu činjenice da smo u borbi protiv korupcije na samom dnu. Sve ovo nepotrebno odugovlačenje imenovanja članova povjerenstva bilo je zbog mene”, kazala je Orešković za N1.

DALIJA OREŠKOVIĆ ODUSTALA! ‘Iz OVIH razloga povukla sam kandidaturu za predsjednicu Povjerenstva za sukob interesa!’

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.