Jurica Galoic/PIXSELL

Orešković: Petrov ima svoj stav, to je njegova pozicija. O Lozančiću ću odlučiti idući tjedan

Autor: M. Berić

''Gospodin Petrov ima svoj stav, to je njegova pozicija. O Lozančiću ću odlučiti idući tjedan. Sve ćete znati idući tjedan '', rekao je premijer.

Nakon što je potpredsjednik Vlade Božo Petrov rekao kako ne vidi razloge zbog kojih Dragan Lozančić ne bi trebao ostati na čelu SOA-e, cijelu situaciju  prokomentirao i premijer Tihomir Orešković, prenosi RTL. 

”Razrješenje se može dogoditi jedino ako su dva potpisa. U ovom trenutku on nije razriješen, predsjednica je učinila korak sa svoje strane. Ja sam obavio razgovor s gospodinom Lozančićem, jer sam se htio upoznati sa svim stvarima. Ne mogu reći da sam primijetio da postoje razlozi zbog kojih on ne bi mogao biti ravnatelj SOA-e. Gospodin Petrov ima svoj stav, to je njegova pozicija. O Lozančiću ću odlučiti idući tjedan. Sve ćete znati idući tjedan ”, rekao je premijer.

Autor:M. Berić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.