Robert Anic/PIXSELL

Orepić otkrio zanimljiv detalj iz prošlosti: Priznajem, bio sam član HDZ-a’

Autor: dnevno.hr

Na pitanje koliko je dugo bio član stranke, Orepić je kazao: "Kratko je to bilo."

Mostovac i trenutni tehnički ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić bio je član HDZ-a, ekskluzivno doznaje Dubrovački dnevnik, a informaciju je potvrdio i sam Orepić.

Bio sam, da, ’91, ’92. godine sam bio član HDZ-a,’ izjavio je Orepić koji je u više navrata kritizirao HDZ  i u svom statusu na Facebooku objavio kako “narod prepoznaje da je gotovo identičan profil ljudi koji su ih vodili tijekom posljednjih 25 godina, bilo s pozicije političke ljevice ili desnice”.

Orepić je za Dubrovački dnevnik kazao da se odmaknuo od politike koja je uništila ovu Državu, kao i od ljudi. “Ja kao takav nisam imao nikakav utjecaj. To je u tim trenutcima čak bio nekakav pokret”, izjavio je.

Na pitanje koliko je dugo bio član stranke, Orepić je kazao: “Kratko je to bilo. Bio sam vojna osoba i izašao sam odmah iz HDZ-a. Konkretno, ja sam predložio izbacivanje tada ministra u Vladi RH trenutnog direktora Luke Ploče Ivana Pavlovića i onda smo došli do svađe u lokalnom pločanskom HDZ-u i izašao sam.”

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.