Dusko Jaramaz/PIXSELL

OPREZ! Ubrzanu smrt hrvatskih branitelja izazvala su cjepiva?!

Autor: Dnevno.hr

Je li se nova propagandna kampanja vezana uz (obvezno) cijepljenje sprovodi s ciljem utišavanja, ismijavanja i zastrašivanja protivnika nesigurnih cjepiva, naročito pošto u sve bolesnijoj braniteljskoj populaciji ubrzano raste broj onih koji sumnjaju na cjepivo kao na svog tihog ubojicu?

Na našu redakciju stigao je tekst hrvatskog branitelja s opravdanom sumnjom koju vrijedi razmotriti. Tekst prenosimo u cijelosti.

Cijepljenje ili ne?

Radi se o lažnoj dilemi jer bez obzira na kombinirani pravno-propagandni pritisak vlada, medicinskog lobija, industrije i masovnih medija problem ispravnosti cjepiva dolazi sve više i više u fokus svjetske javnosti.

Npr Robert F. Kennedy Jr. predsjednik World Mercury Project (WMP) nedavno je ponudio izazov u obliku nagrade od 100.000 dolara čiji je cilj donijeti konačan sud vezan uz uporabu žive, neurotoksina koji je 100 puta opasniji od olova u cjepivima koji se daju dojenčadi i djeci putem cjepiva i to ne samo u SAD-u već i ostatku planete (uključno Hrvatsku). Njegov izazov nudi svakom, bilo da se radi o novinaru ili znanstveniku, gore navedenu nagradu ako dostavi znanstveni rad koji dokazuje da je ubrizgavanje žive u dojenčad i djecu sigurno po njihovo zdravlje. Radi se o iznimno teško izazovu pošto stotine znanstvenih radova (prikupljene od strane WMP-a i pokazane medijima tijekom konferencija za novinare u tiskanom obliku) dokazuje da je ovakvo postupanje apsolutno opasno jer značajno povećava rizik obolijevanja dojenčadi i djece od čitave palete neurodegenerativnih poremećaja. CDC afera sa Dr. William Thompsonom jasno pokazuje da je povjerenje svjetske javnosti u službene vladine institucije, znanstvenike, liječnike, političare, novinare i industrijalce opasno nagriženo zbog rastuće lavine dokaza o desetljećima duge opće korumpiranosti svih navedenih.

Jesu li i hrvatski branitelji žrtve nekvalitetnih cjepiva?

Trebalo bi postaviti još jedno dugo prešućivano pitanje, dali je prosječna starost hrvatskog branitelju iz borbenog sektora od 50 i nešto godina povezana sa masovnim cijepljenjem vojnika i policajaca prije VRA Oluja? Dali se i Imunološki zavod uništava sa ciljem zataškavanja dokaza? Dali zbog toga „zdravi“ branitelji i nemaju besplatnu zdravstvenu zaštitu kao što je to uobičajeno u svim drugim državama, jer bi se pojavio vidljiv statistički uzorak u bazama podataka? Kako to da se i sami demografi čude jer ne mogu naći opravdanje za nagli porast umiranja branitelja 2014-15. i ponovo 2015-16. godinu tj, 20 godina kasnije? Tada smo pozvali stotine tisuća građana, mnoge od njih tada u najboljim godinama a danas samo par godina od praga smrti koji je na 50 godina starosti i to prema državnim statistikama. Treba se upitati dali je i pokojni predsjednik Tuđman možda cijepljen prije VRA Oluja kao i svi drugi branitelji? I naravno, ono najbitnije, dali su na vlasti bile i tada i sada iste grupacije koje provodeći neke druge globalne politike opće depopulacije čovječanstva možda i danas sudjeluju u genocidu nad vlastitim narodom?

Hoće li i kada biti pokrenuta neovisna istraga koja će hrvatskim braniteljima dati odgovor?




Je li moguće da se nova propagandna kampanja vezana uz (obvezno) cijepljenje sprovodi sa ciljem utišavanja, ismijavanja i zastrašivanja protivnika nesigurnih cjepiva, naročito pošto u sve bolesnijoj braniteljskoj populaciji ubrzano raste broj onih koji sumnjaju na tada dobiveno cjepivo kao svog tihog ubojicu?

Nikakva represija i medijsko ocrnjivanje duh nepovjerenja bilo svjetske bilo domaće javnosti zbog nekvalitetnih cjepiva neće moći vratiti nazad u bocu „vjerodostojne znanosti i društveno odgovorne politike“; štoviše odgovorni za navedeno stanje svojim totalitarnim gušenjem bilo koje kritike riskiraju da se „službena boca vjerodostojne znanosti i društveno odgovorne politike“ razbije u tisuće komadića i koju nitko više neće moći sastaviti.

Branitelji, ako se glasno i odmah ne postavi pitanje, nikada se neće dobiti niti brz i jasan odgovor. Latinski Tempus Fugit pa ukoliko su nam nekvalitetna cjepiva i unakazila i skratila život zbog čega dopuštamo i samu mogućnost toj istoj mašineriji da sa nekvalitetnim cjepivima uništava zdravlja naše djece i unučadi?




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.