Patrik Macek/PIXSELL

Opačić odgovorila Bernardiću: ‘Htio da ja izađem iz SDP-a, ali taj film neće gledat’

Autor: dnevno.hr

'S Bernardićem pali smo s 26 na 22 posto', rekla je i dodala kako SDP nije konstruktivan te kako samo radi na rušenju.

Milanka Opačić  gostovala je u  Dnevniku Nove TV te se osvrnula na svoju smjenu i na Bernardićevu poruku da se svi koji smatraju da je HDZ demokratičniji od SDP-a slobodno mogu učlaniti u HDZ.

“Bernardić bi htio da ja izađem iz SDP-a, ali taj film neće gledati. Stier je napustio Vladu, a nitko ga ne cipelari. Ja slušam napise da me se treba smijeniti. Mi svoje demokratske smjernice polako gubimo”, poručila je i još jednom ustvrdila kako je smijenjena jer je kritizirala Bernardića.

“Smjenjuje nas se jer smo tražili ostavku Davora Bernardića. To je kažnjavanje za verbalni delikt”, dodala je.

Na pitanje smatra li da  Bernardić loše vodi SDP, kazala je  “Dodatno je produbio podjele. S Iblerovog trga nas se šikaniralo na lokalnim izborima. Imali smo pozive iz lokalnih sredina, ali to je na Iblerovom bačeno u koš. S Bernardićem pali smo s 26 na 22 posto”, rekla je i dodala kako SDP nije konstruktivan te kako samo radi na rušenju.

“Ja više nisam član predsjedništva. Govorila sam na klubu i upozoravala da moramo biti odgovorni. Mi samo kritiziramo, a ne nudimo konstruktivna rješenja. Mi stalno nekoga rušimo i to karakterizira vodstvo stranke”, poručila je.

Istaknula je i da će ostati zastupnica SDP-a. “Sad sam običan zastupnik i imam široki prostor za djelovanje. Tražit ću rješenja za svoje birače”, poručila je

Na kraju intervjua poručila je poručila kako iz stranke ne odlaze ni ona niti Mrsić.




“Ja sam u stranci odrasla. Račan me naučio da se vrijedi boriti za svoje ideje”, zaključila je.

 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.