Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

ON JE NAJRASTROŠNIJI SDP-ov ZASTUPNIK: Ovo je njegov pokušaj opravdanja za troškove!

Autor: T. P.

Parić se ne osjeća rastrošnim te za prozivke komentira: "Vrtimo se u krug. Napada se zastupnike da nisu u Saboru, a onda kad dođemo, onda smo trošak", zaključio je.

Saborski zastupnik SDP-a, Darko Parić, poznat je kao najrastrošniji zastupnik koji je potrošio više od 67 tisuća kuna. Svoje je opravdanje pokušao istaknuti za N1 televiziju:

“Iskreno govoreći, ne znam, ja nisam trošio ništa posebno, jedino što sam bio redovit na svim sjednicama. Ja sam svaki tjedan, kad su bile sjednice Sabora, uredno dolazio na njih. Jedan službeni put u Ameriku i to je to. U Zagrebu, kao i ostali zastupnici, imam stan i to je to. Jedino što se može izdvojiti su troškovi puta, s obzirom da živim u Splitu, a Sabor je u Zagrebu”, izjavio je Parić za N1.

Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

Jedinim posebnim troškovima smatra putne troškove do Splita u kojem stanuje, a s obzirom na to da je na sjednicama bio redovit, možda su se tu nagomilali troškovi, objašnjava Parić te dodaje da je putovao i u SAD jer je u Odboru za međuparlamentarnu suradnju s NATO-om.

“Ja ne primam plaću u Saboru, nego sam volonter, a plaću primam tamo gdje radim. Imam stan gore kao i ostali zastupnici, jedino ti troškovi puta koji se daju za dolazak”, ističe Parić koji je primijetio da i drugi zastupnici koji dolaze iz Splita i Dubrovnika imaju veće troškove, a te troškove Sabor plaća prema poslovniku.

Parić se ne osjeća rastrošnim te za prozivke komentira:

“Vrtimo se u krug. Napada se zastupnike da nisu u Saboru, a onda kad dođemo, onda smo trošak”, zaključio je.

Autor: T. P.

ZADNJE VIJESTI