Marko Lukunic/PIXSELL

OGORČENI SDP-ovac LJUT NA PARTIJU: ‘Bio sam na šalabahteru, a jedini nisam izabran. 20 godina sam bacio u vjetar, zbogom politiko!’

Autor: dnevno.hr

Uskoro je burna rasprava uslijedila ispod statusa. A u nju se uključila nekolicina drugih članova SDP-a. Jedna od njih je tako napisala da 'nije trebalo mijenjati način izbora članova GO ovako na brzinu'.

U subotu kasno navečer zagrebački SDP-ovac Zoran Novosel požalio se na Facebooku zbog činjenice da na unutarstranačkim izborima nije prošao u Glavni odbor iako je, kako je napisao, bio na šalabahteru.

– Zahvaljujem se svima koji nisu glasali za mene iako sam bio na šalabahteru…..od 22 imena sa šalabahtera samo ja nisam prošao ( majstor muljanja je odradio svoje )…netko danas slavi jer je prošlo svih 21 sa šalabahtera i još tome ja nisam prošao……20 godina sam bacio u vjetar, pošteno se htio baviti politikom, no ipak je politika kurva, nije ona za poštenog čovjeka i zato ZBOGOM politiko, napisao je Novosel.

Uskoro je burna rasprava uslijedila ispod statusa. A u nju se uključila nekolicina drugih članova SDP-a. Jedna od njih je tako napisala da ‘nije trebalo mijenjati način izbora članova GO ovako na brzinu’.

– Poslije ove Konvencije kod nas u Zadarskoj županiji podjele su veće nego ikad jer jedna strana nije poštovala dogovor. Ta strana je novom predsjedniku otvoreno pokazala koliko poštuje dogovore s njim. Žalosno, napisala je ova članica SDP-a.

U raspravu se uključila i glasnogovornica stranke Danica Juričić, koja je u jednom komentaru napisala: – Uskoro ćemo shvatiti da na šalabahterima, ako ih mora biti, moraju biti najbolji. Inače ćemo samo šalabajzati.

U jednom od sljedećih komentara Juričić je odgovorila na tvrdnju da su u Glavni odbor ušli ljudi koji su promijenili i nekoliko stranaka.

– Tako će i biti dok nemamo kriterije stranačkog napredovanja. Još većinom biramo više ljude koji imaju jaku bazu da isplivaju među prvima u stranci, pobjeđuju u stranci, ali ne i na izborima. Birače ne možeš navući šalabahterima, zaključila je.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.