Patrik Macek/PIXSELL

OGLASIO SE I OREPIĆ: Cijeli taj slučaj oko Rakitića je prenapuhan!

Autor: A.P.

"Cijeli taj slučaj je nemio, ali je i, upotrijebit ću riječ, doslovno prenapuhan. Sve takve slučajeve koje nam uistinu ne čine ništa dobro, pogotovo u jeku turističke sezone, trebamo osuditi, ali mi sami smo često skloni da pretjerujemo u komentarima", poručio je ministar Orepić.

Incident  koji se u petak dogodio na otoku Ugljanu, kada je na vili u kojoj je odsjeo hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i njegova obitelj razbijen prozor prokomentirao je i ministar unutarnjih poslova u odlasku Vlaho Orepić.

“Cijeli taj slučaj je nemio, ali je i, upotrijebit ću riječ, doslovno prenapuhan. Sve takve slučajeve koje nam uistinu ne čine ništa dobro, pogotovo u jeku turističke sezone, trebamo osuditi, ali mi sami smo često skloni da pretjerujemo u komentarima”, poručio je ministar Orepić.

Podsjetimo, u petak je na vili Ugljanu koju je iznajmio Rakitić nepoznati počinitelj razbio staklo. Nogometaš je nakon incidenta strpljivo dijelio autograme okupljenoj djeci. A nakon toga je uz pranju zaštitara sa suprugom i djecom napustio otok.

 

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.