Jurica Galoic/PIXSELL

OGLASILA SE NINA OBULJEN: Spomenula i Hasanbegovića!

Autor: M.B.

"U medijskoj politici postoji niz tema. Slijedi nam revizija o audio-vizualnim medijskim uslugama što će značiti veliku reviziju hrvatskog zakonodavstva i u tom smislu treba gledati na sve medije", kazala je Obuljen.

Imenovanje Nine Obuljen za ministricu kulture izazvalo je ponajviše komentara, o svemu se oglasila i nova ministrica, prenosi N1. 

“Ne bih o tome davala izjave. Radila sam u tri HDZ-ove vlade, cijeli život sam posvećena kulturi i voljela bih da moj rad ljudi sude po onom što ću raditi i po mojim potezima. A ovo je sve samo dio ovog političkog trenutka”, kazala je Obuljen uoči sjednice Sabora te navela početne planove.

“Treba najprije preuzeti Ministarstvo, vidjeti što je s izvršenjem proračuna. Jako nas puno reformskih zahvata čeka, usklađivanja s EU, ali bit će vremena za sve korake i sve ćemo komunicirati prema javnosti.”

O politici prema medijima nije željela pojedinačno govoriti

“U medijskoj politici postoji niz tema. Slijedi nam revizija o audio-vizualnim medijskim uslugama što će značiti veliku reviziju hrvatskog zakonodavstva i u tom smislu treba gledati na sve medije”, kazala je Obuljen, a za Hasanbegovićevu izjavu da se zna otkud ona dolazi i što predstavlja rekla je da to treba njega pitati.

Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.