Dusko Jaramaz/PIXSELL

Odvjetnik dvostrukog ubojice: ‘Djeluje kao običan, prosječan momak, a njegovi motivi i razlozi…’

Autor: dnevno.hr

Prema njegovim riječima, Šunjergi prijeti kazna zatvora od 5 do 50 godina.

Tin Šunjerga, koji je u subotu ubio majku i oca u mjestu Čista Velika, dovezen je na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Tina Šunjergu u zgradu ŽDO-a u Šibeniku dovezli su u policijskom kombiju na ispitivanje.

Na pitanje je li priznao i izrazio krivnju, Frano Baica, odvjetnik Tina Šunjerge, je rekao da na neki način je. “Priznao je što je učinio. Imao je neke svoje motive, ali to sad već spada u detalje obrane. On meni djeluje kao jedan običan, prosječan momak, a njegovi motivi i razlozi… teško je to razumjeti”, rekao je Baica. za Novu TV. 

Prema njegovim riječima, Šunjergi prijeti kazna zatvora od 5 do 50 godina.

Neslužbeno se doznaje da će tijekom dana na ispitivanje privesti i drugu dvojicu, 18-godišnjaka i 20-godišnjaka, osumnjičene da nisu prijavili ubojstva iako su za njih znali. Treći osumnjičenik, koji je prema sumnji policije također znao za ubojstva, maloljetan je i uz prijavu je pušten na slobodu.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.