Davor Puklavec/PIXSELL
Davor Puklavec/PIXSELL

Od danas više nema korupcije, pronevjera, siledžijstva! Radujte se, hrvatski narode, Plenković je junak našeg doba’

Autor: T. P.

"Andrej Plenković je junak našega doba, a njegov izbor u času će i za vazda Hrvatsku demokratsku zajednicu pretvoriti u normalnu i demokratsku stranku, a Hrvatsku, kao što reče naša uvažena predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, u jednu od najbogatijih zemalja u svijetu", ističe Beus Richembergh.

HNS-ovac Goran Beus Richembergh na svojem se Facebook profilu oglasio komentarom o unutarstranačkim izborima u HDZ-u. Kako smatra, uz dozu satire, nakon što je izabran Plenković, ništa više neće biti isto:

“Imamo najnoviji novi HDZ. Sve će biti drugačije. Raduj se, hrvatski politički narode jer je svanuo novi dan.

Od danas više nema korupcije, pronevjera, prodaje nacionalnih interesa, siledžijstva, zaštite nogometne i ine mafije, ekstremizma, nepotizma, klijentelizma, netolerancije, govora mržnje, eliminacije nepoćudnih kadrova, nasrtaja na medije, kontrole pravosuđa, opstrukcije reformi, namještene javne nabave, pranja novca, zlouporabe tajnih službi, stranačkoga prozelitizma, povijesnog revizionizma, relativizacije zločina NDH, prijetnji lustracijom, prebrojavanja krvnih zrnaca, trgovine političkim utjecajem, gušenja neprofitnih medija, nacionalističke kulturne politike, sastavljanja popisa nepoćudnih pisaca, klerikalizma, političke korupcije, ucjena, prijetnji i sukoba interesa.

Andrej Plenković je junak našega doba, a njegov izbor u času će i za vazda Hrvatsku demokratsku zajednicu pretvoriti u normalnu i demokratsku stranku, a Hrvatsku, kao što reče naša uvažena predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, u jednu od najbogatijih zemalja u svijetu.

Kako nam je zapravo malo trebalo da dosegnemo blistavu budućnost. Ona je, na sreću, sada tu i više nam je nitko ne može ugroziti.
Osim ako nas netko ne probudi.”

Capture

Autor: T. P.

ZADNJE VIJESTI