Goran Stanzl/PIXSELL

‘Očito je da se Franjo Habulin nikada neće umoriti u ponavljanju laži – temelja jugoslavenskog komunističkog ‘antifašizma’

Autor: Dnevno.hr

Povjesničar Ivo Lučić reagirao na govor Franje Habulina u Brezovici

Povjesničar Ivo Lučić na komemoraciji u Brezovici slušajući predsjednika Saveza antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske Franju Habulina zgrozio se izrečenim.

Njegov status s Facebooka prenosimo u cijelosti:

“Kaže Franjo Habulin danas u Brezovici kako se nikada neće umoriti u ponavljanju istine. Odmah zatim doda kako Crkva prešućuje svećenike koji su se pridružili jugoslavenskim komunističkim partizanima a “uporno ističe” one koje su partizani poubijali “zaboravljajući” da su oni “blisko surađivali s ustaškom vlašću” ili su se “s oružjem u ruci borili na njihovoj strani”. Očito je da se Franjo Habulin nikada neće umoriti u ponavljanju laži. A upravo je laž temelj jugoslavenskog komunističkog “antifašizma”.

>>>Pročitajte par začuđujućih činjenica o ‘antifašističkim borcima’: Tko je Franjo Habulin?

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.