Screenshot Bujica

OBJAVLJENA PRESUDA KREŠI BELJAKU IZ 2002: Nije provalio samo u jedan automobil, nego je opljačkao cijelu jednu ulicu!

Autor: Dnevno.hr

I takav čovjek u budućnosti bi trebao voditi poljoprivredni sektor Milanovićeve Vlade te upravljati našim vodama, šumama i milijardama iz europskih fondova!

Krešo Beljak, Milanovićev kandidat za potpredsjednika Vlade, nije provalio samo u jedan automobil, nego je opljačkao cijelu jednu ulicu!
Krao je u 2 po noći, a iz automobila nije uzimao samo auto-radija, nego i slavine, audio-kazete i sunčane naočale,  jednoj gospođi ukrao je 500 kuna i gornji dio trenirke marke “Fila”!

Bujica je objavila presudu Kreši Beljaku iz 2002. u kojoj je vidljivo što je te noći radio i zbog čega je osuđen na osam mjeseci uvjetno. Presudu je potpisao sudac Siniša Pleše.

“Otvarali smo aute s kovanicom od 50 lipa. Prijatelj je rekao da to može, ja nisam vjerovao. Otvorili smo ih 30-ak. Nismo provaljivali. Samo smo ih otvarali, nismo ništa uzimali”, kazao je Beljak jednom i rekao da se otad nije napio, a počeo je i birati s kim će se družiti.

“Napravio sam glupost kad sam bio mlađi, prije i poslije nikad nisam napravio prekršaj. To je pogreška na kojoj sam naučio da da ne radim gluposti. Sad više ni prometni prekršaj ne pomišljam napraviti”, izjavio je isto svojedobno Beljak i isto tada dodao famoznu rečenicu:

“Iskreno, ja sam bio tu drugooptuženi, nisam ja provaljivao, nego prijatelj. Ali kad su ga ulovili, nisam ga htio ostaviti na cjedilu, nego sam preuzeo dio krivnje i ostao drug jer prijatelje se u nevolji ne ostavlja”.

Bujica
Bujica

I takav čovjek u budućnosti bi trebao voditi poljoprivredni sektor Milanovićeve Vlade te upravljati našim vodama, šumama i milijardama iz europskih fondova!

Autor: Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.