NOVI DETALJI U ‘SLUČAJU KATANIĆ’: ‘Istragom će se dokazati da sve što se dogodilo nije bila Tinina volja nego prisila’

Autor: M. Marić

"Skupljamo relevantne podatke i tada ćemo moći reći više detalja o slučaju", rekao je Hodak.

Slučaj Tine Katanić podigao je na noge čitavu Hrvatsku, a pravnu borbu protiv trojice mladića preuzeo je ugledni odvjetnik i kolumnist našega portala Zvonimir Hodak.

Iako je slučaj tek u svojim početcima, Hodak  je u razgovoru za dnevno.hr otkrio nove detalje vezane za ovu temu: “Dvije odvjetnice u mom uredu uzele su taj predmet i radimo na tome da preko policijskog zapisnika vidimo što su rekla trojica mladića, odnosno potencijalno okrivljeni, ali i što je što je izjavila i sama Tina.

“Nakon što se utvrdi do kuda je policija došla, izvadit ćemo iz toga onaj supstrat koji nas zanima te to svesti pod kazneni i građanski zakon”, izjavio je Hodak i dodao da će tako utvrditi koju će vrstu kaznenih prijava podnijeti.

U svakom se slučaju radi o kaznenom djelu s obzirom na to da je uradak pušten u javnost bez privole i dozvole, a pomoću istrage dokazat će se da sve što se dogodilo nije bila Tinina volja nego prisila, izjavio je Hodak.

“Skupljamo relevantne podatke i tada ćemo vam moći reći više detalja o slučaju”, rekao je Hodak.

Podsjetimo, odvjetnik je u srijedu za naš portal izjavio da je poznato tko je objavio sporni video, a radi se o trećoj osobi koja je sve snimala mobilnim telefonom.

Iz krugova bliskih trojici mladića, 24sata doznaju da su se oni družili s Tinom godinu dana i često zabavljali vikendima. Izlasci su započinjali zabavom u narodnjačkim klubovima, navodno, uz dvije do tri boce žestokog alkoholnog pića, a konzumirale su se i “jače” stvari.




Zatim se, prema pisanju 24 sata, odlazilo u kuće i stanove prijatelja i poznanika, a manekenka je, navodno dobrovoljno odlazila s njima.

Autor:M. Marić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.