Davor Visnjic/PIXSELL

CURE NOVI DETALJI SABLASNOG UBOJSTVA: Majka pomagala sinu, a on je krvnički ubio

Autor: dnevno.hr

Nikada se nije žalila na njega, a plaćala mu je dugove i kredite

Policija je u nedjelju kasno poslijepodne u kući u zagorskom Pustodolu pokraj Donje Stubice pronašla tijelo Vlaste C. (55) i uhitila osumnjičenog  sina Tomislava C. (35)

Kolegica Vlaste C., Josipa Harić, koja ju poznaje od djetinjstva, kaže da nikad nije rekla lošu riječ za sina. ” Vidjela sam ga samo jedanput, u njezinu autu. Pogledao me nekako čudno, mutno, i dalje je samo gledao u pod. Rekla sam kasnije Vlasti da nek’ se ne uvrijedi, ali da s njim nešto psihički nije u redu. Odmahnula je samo rukom i rekla: “Ah, Tomislav kak Tomislav” – prepričala je kolegica za Večernji List,. Sinu  je slala hranu i podmirivala njegove dugove i kredite, govorila je i da joj je to jedino dijete te da mu mora pomagati.

Kako smo pisali u prethodnom članku, vjeruje se da se ubojstvo odvilo u petak u obiteljskoj kući u Pustodolu kraj Donje Stubice. Majku je ubo nožem preko deset puta, a tijelo je potom spremio u škrinju. Strašan smrad uznemirio je susjede koji su primjetili da se nešto čudno događa. Iako je ispraznio škrinu, majčino tijelo nije stalo unutra, pa je škrinja ostala djelomično otvorena, kako prenosi zagorje-international.hr. Slučaj je policiji prijavio rođak, a sumnje je pobudilo to što se Vlasta nije pojavila na svom radnom mjestu u Eko – floru.

Tomislav je narkoman koji se nekoliko puta bezuspješno liječio od droge, a na teškim je drogama bio i prilikom ubojstva. Navodno je u svom iskazu policiji govorio da mu je majka demon, točnije vještica. Tražio je još jednu ženu u selu za koju je mislio da je vještica, međutim, nije ju pronašao. Ispostavilo se i kako nije živio s majkom, nego u Zagrebu, ali su oko obiteljske kuće u Pustodolu pronađene njegove zasađene biljke marihuane o kojima je brinuo. Tijelo je prevezeno na obdukciju u Zagreb, a slučaj je preuzelo Državno odvjetništvo, prenosi zagorje-international.hr.

 

ŠOKANTNI DETALJI MUČNOG UBOJSTVA! Drogirani sin zaklao majku: ‘Bila je demon, vještica!’




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.