Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Nova SDP-ova seksualna afera: Arsen Bauk ljubi mladu gradonačelnicu kojoj je osigurao mjesto na stranačkoj izbornoj listi

Autor: I.Babić

Ljubavnu strelicu Arsen je, ako je vjerovati njegovim stranačkim kolegicama, upucao spram samozatajnoj stranačkoj kolegici.

Mada se na prvi pogled čini kako su parlamentarni izbori zagrijali atmosferu unutar SDP-ovih pogleda, izgleda da razlog za uzavrelu atmosferu nije tek strastvena želja za povratkom na vlast, već i strastvena ljubavna priča koja se prelila na politički život te stranke. Dok jedni tako glavu razbijaju izbornim rezultatima, drugi uživaju u ljubavnim zagrljajima stranačkih kolegica, i izgleda kako su ljubavne avanture unutar SDP-a rutina na koju se valja naviknuti poželite li postati članom Partije, jer ako u ičemu imaju prevlast na hrvatskom političkom nebu tada su to svakako zakulisne ljubavne priče. Glavni akter najnovije afere koja se ozbiljno zakuhala u SDP-u je ni više, ni manje nego li Arsen Bauk. Šparni ministar koji živi s majkom (kako su ga mediji nekoć opisivali) odlučio se izgleda raspojasati, jače no ikada u životu povezujući ljubav i politiku u jednu, koliko god tvrdog srca bili, morate priznati nadasve romantičnu priču.

Ljubavnu strelicu Arsen je, ako je vjerovati njegovim stranačkim kolegicama, upucao spram samozatajnoj stranačkoj kolegici Ivani Marković, gradonačelnici Supetra na Braču, što je također još jedna dodirna točka s bivšim ministrom. Njih dvoje dokaz su da politika i ljubav mogu koračati skupa, a od kada je objavljena lista SDP-a za 10. izbornu jedinicu za Hrvatski sabor baš ta ljubav golica njihove stranačke kolege od kojih neki sve do objavljivanja izbornih lista zapravo nikada nisu niti čuli za ovu anonimnu damu. Oni nešto revniji i zainteresiraniji za politički život hrvatskih otoka pripisat će Ivani Marković nekoliko afera sa stanovnicima Supetra, ali s njenom biografijom zapravo nitko nije pretjerano upoznat pa je njezino pojavljivanje na listi posve iznenađujuće i neočekivano. Odakle uopće ime ove mlađahne dame na SDP-ovoj listi, zapitali su se i unutar stranke iz čijeg vrha stiže i odgovor kako postoji mogućnost da je tajna njezinog pozicioniranja na izbornoj listi intimna i prisna veza s bivšim ministrom Baukom.

Njih dvoje viđani su nekoliko puta na skrovitim mjestima lijepoga Brača, a kada je ljubav u pitanju Bauk izgleda nije škrt pa je svoju dragu vodio i po skrivenim dijelovima hrvatske metropole. Postoji li mogućnost da se radi tek o prijateljskom druženju dvaju sumještana ili je posrijedi nešto više detaljno znaju samo njih dvoje, ali zlobnici tvrde da je Bauk mladoj Marković odmah nakon prošlogodišnjih izbora obećao plasman na stranačku listu, ali u to vrijeme nitko ga nije pretjerano ozbiljno doživljavao. Kada su se počele formirati liste, Bauk je prema našim saznanjima nekoliko puta popio kavu sa Zoranom Milanovićem kako bi ga uvjerio da je riječ o pravoj osobi za SDP. Epilog priče je poznat: Marković je na listi, a Bauk sretniji no ikada pa bi ovo mogla biti još jedna SDP-ova seksualna afera koja pokazuje kako kada su ljubav i privatni interesi u pitanju granice ne postoje.

Autor:I.Babić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.