Tomislav Miletic/PIXSELL

NIZAK UDARAC FRLJIĆU: Saša Broz kaže da je zaspala na njegovoj predstavi!

Autor: dnevno.hr

Osim Frljiću, njezin je komentar kritika u širem smislu

Unuka Josipa Broza Tita i kazališna redateljica i Saša Broz također je prokomentirala prestavu Olivera Frljića koja ne prestaje puniti medijske stupce. Na jednoj je njegovoj predstavi, kaže, zaspala, a s druge nažalost nije mogla izaći. Ipak, zbog jednog bi razloga njegovu predstavu voljela vidjeti u Zagrebu:

“..gledala sam dvije njegove predstave – jednu sam prespavala a s druge nisam mogla izaći jer sam bila članica žirija na festivalu gdje je izvođena. Nije moja estetika ali umjetnost & umjetnička sloboda podrazumijeva i takvo kazalište. Onaj tko to ne želi gledati – ne mora. Onaj tko to želi na svom repertoaru neka ga financira i postavlja unedogled. Nego dvije stvari su mi na umu…

GDJE I KADA SU BILI PROSVJEDI RADI AGROKORA ?????

I drugo, veselila bi me njegova režija u HNK-u u Zagrebu pa da se napokon na tom Trgu dogode prosvjedi koji nemaju veze sa okorjelim zločincem i diktatorom….

UMJETNICI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE!”, napisala je Saša Broz.

Capture




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.