Miranda Cikotic/PIXSEL

NIŠTA MU NIJE SMETALO? Plenković odgovorio na psovke, prijezir i baklje u Splitu!

Autor: T. P.

Plenković je samouvjeren - "splitska Riva uvijek je određivala pobjednika izbora u Hrvatskoj", rekao je.

Više stotina pripadnika Torcide iskoristilo HDZ-ov predizborni skup na splitskoj rivi za iskazivanje negodovanja vezanog uz Zdravka Mamića i njegovo “kraljevanje” hrvatskim nogometom. Čelnika HDZ-a, Andreja Plenkovića, dočekalo je tako vrlo neugodno okruženje prožeto uzvicima, psovkama, pogledima prijezira i razapeti transparenti: “11 od 17 – kriminal u sportu”, “Zakon o sportu”, “HDZ pederi nogomet ste sje*ali, SDP cigani samo ste ih gledali”…

Navijačima se u jednom trenutku obratio donedavni savjetnik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, Krstulović Opara, no masa ga je nazvala orjunašem.


>>> KAOS NA HDZ-OVOM SKUPU U SPLITU: Torcida izviždala sve i poručila bivšem Kolindinom savjetniku: Orjuno! (VIDEO)


U kasnim večernjim satima i sam Andrej Plenković rekao je što misli o prosvjedu Torcide koji je pokušao zasjeniti njegov govor o planovima za unaprjeđenje Hrvatske i plasman na izborima:

“Mislim da je demokracija najveća vrlina koju Hrvatska ima već 26 godina a ona podrazumijeva slobodu govora, dijaloga pa i slobodu protesta. Prema tome, meni to osobno ništa nije smetalo”, rekao je Plenković koji skup HDZ-a ne smatra uništenim. Naprotiv, skup na splitskoj rivi smatra “dominantnim i trijumfalnim”, što je zaokružio i riječima:

“Splitska Riva uvijek je određivala pobjednika izbora u Hrvatskoj.”




Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.