Patrik Macek/PIXSELL

Nikola Grmoja reagirao: U politici sam jer sam protiv tipova koji su Hrvatsku shvatili kao privatni poslovni teritorij

Autor: I.G.

Mostovci reagiraju na izjave Marijana Hanžekovića.

U emisiji Nedjeljom u 2 na pitanje Stankovića upućeno odvjetniku čiji je ured zadužen za poslove ovrhe neplatiša HRT-ove pristojbe “smeta li mu Most koji želi da HRT taj posao ovrha radi sam”, Hanžeković je kazao kako njegov ured zarađuje i na drugim poslovima. “Ono što predlaže Most je protuustavno. Oni se moraju svidjeti biračima, a ljudi ne vole plaćati. Gospodin Bulj je ovršen 11 puta – što nije pohvalno za zastupnika”, kazao je Hanžeković kojemu je “kultura neplaćanja – neshvatljiva”.

Na te navode na Facebooku mu je odgovorio, osim Bulja, i MOST-ov Nikola Grmoja koji je žestoko u sabornici prozivao dotičnog:

“Ako me netko pita zašto sam se počeo baviti politikom odgovor je borba za javni interes, a protiv tipova koji su ovu zemlju shvatili kao svoj privatni poslovni teritorij ili lovište te je potpuno prilagodili sebi i svojim interesima.

Jedan od takvih je Marijan Hanžeković. Čovjek koji je ovoj zemlji dao tako malo, a od nje je uzeo tako mnogo. Za razliku od Mire Bulja koji je za Hrvatsku bio spreman dati i život a kojeg sada Hanžeković proziva zbog neplaćanja napumpanih cijena ovrha za HRT.

U kojem god smjeru krenuli istraživati afere, bili to mediji, sport, gospodarstvo, politika, prije ili kasnije doći ćete do gospodina Hanžekovića. Mamić i Bandić, to je društvo gospodina Hanžekovića, dalje ne treba nabrajati.

Poručujem mu da nas napadi njega i njegovih medija neće obeshrabriti, nego dapače, da ćemo se još jače boriti za interese građana koji su nama kao narodnim zastupnicima ispred njegova interesa.

Tu je svakako i interes pravde oko kojeg gospodin Hanžeković unatoč impresivnoj pravnoj karijeri ima pomalo drugačije poglede od Mostovih.

I na kraju gospodine Hanžekoviću, izađite na izbore pred birače, upotrijebite svu svoju medijsku mašineriju, stavite se 30 dana na naslovnice svih svojih izdanja, pa provjerite svoju socijalnu povezanost s hrvatskim građanima. Osim ako se ne plašite osjećaja ovršenosti kada vam birači vaš patriotizam ocjene neprolaznom ocjenom manjom i od 1 (%)”, napisao je Grmoja.

Autor: I.G.