Sanjin Strukic/PIXSELL

Nezavisni vijećnik podijelio šibe vladajućima zbog neodgovornosti i lošeg upravljanje gradom

Autor: T. P.

Gradska vlast isplaćuje sebi plaće kao da su saborski zastupnici, voze skupe automobile, a obilazak terena koriste samo za predizborne kampanje“ – objasnio je nezavisni vijećnik

Dario Zurovec, nezavisni gradski vijećnik Svete Nedelje podijelio je danas šibe izvršnoj vlasti za neodgovorno ponašanje i loše upravljanje ovim gradom u jugozapadnom dijelu Zagrebačke županije.

Šibe za Svetog Nikolu uručene su Dragi Prahinu, gradonačelniku Svete Nedelje, te Ivici Pavliću i Damiru Halužanu, dogradonačelnicima, a razlog nezadovoljstva ovog nezavisnog vijećnika leži, kako ističe, u neodgovornom upravljanju gradom.

„Način komunikacije gradonačelnika sa žiteljima Svete Nedelje, kao način vođenja grada, pokazuju krajnje nepoštovanje spram ljudi koji pune proračun grada kroz prirez, kao i svih onih koji su dali povjerenje za upravljanje Svetom Nedjeljom. Razvojni programi grada usmjereni su na donaciju od par tisuća kuna za pojedine udruge koje djeluju u Svetoj Nedelji, čime odgovornost za aktivnosti i javno djelovanje gradski oci „skidaju“ sa sebe. Vijećnicima, napose i meni, ne odgovara se na pitanja niti mjesecima nakon što su ih primili od gradskog parlamenta.

Gradska vlast isplaćuje sebi plaće kao da su saborski zastupnici, voze skupe automobile, a obilazak terena koriste samo za predizborne kampanje“ – objasnio je nezavisni vijećnik u Svetoj Nedelji Dario Zurovec razlog poklanjanja šiba čelnicima gradske uprave ovog grada.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.