Hrvoje Jelavic/PIXSELL

TRAGEDIJA KOD BELIŠĆA: Za smrt oca i sina kriv je loše spojeni bojler

Autor: dnevno.hr

sin se otišao tuširati i nije se vraćao iz kupaonice. Ocu je to postalo sumnjivo pa je ušao u kupaonicu i vidio sina kako leži u kadi. Kad ga je dotaknuo, i njega je udarila struja

Nezapamćena tragedija dogodila se u četvrtak nešto poslije 19 sati u belišćanskom prigradskom naselju Veliškovci, kada su u Ulici kralja Tomislava na kućnom broju 145 dvije osobe smrtno stradale uslijed strujnog udara, piše Glas Slavonije.

 

Nakon obavljenog očevida uz nazočnost stručnih službi, PU osječko baranjskautvrdila je kako je strujni udar uzrokovao protočni električni bojler koji je nestručno spojen istog dana.

– Prilikom korištenja sanitarne vode došlo je do smrtnog stradavanja 34-godišnjaka i 67-godišnjaka. Mrtva tijela prevezena su u Klinički bolnički centar Osijek na Odjel Patologije na obdukciju – zaključuje policija u priopćenju.

 

Prema neslužbenim informacijama,a, sin se otišao tuširati i nije se vraćao iz kupaonice. Ocu je to postalo sumnjivo pa je ušao u kupaonicu i vidio sina kako leži u kadi. Kad ga je dotaknuo, i njega je udarila struja, te je smrtno stradao.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.