Facebook

Nestala Danijela javila se majci: ‘Ne brinite za mene, poljubite moju Miu’

Autor: Dnevno.hr

"Zašto sam otišla reći ću kad dođe vrijeme", poručila je majci Danijela

“Mama, ja sam živa i zdrava. Ne brinite za mene, poljubite moju Miu. Nisam otišla zbog nje. Zašto sam otišla reći ću kad dođe vrijeme. Javit ću se dok se malo sredim”, rekla je svojoj majci Danijela Janković Hrnčić (24), za kojom se traga od petka kada je zadnji put viđena u Donjem Stupniku kod Zagreba, javlja 24sata.

Majci je rekla da je u Njemačkoj, ali nije rekla u kojem gradu, koja je potom sve prenijela Danijelom suprugu Husi Hrnčiću, a zatim je obavijestila i policiju.

Danijela Janković Hrnčić nestala je u petak prijepodne, a prema informacijama njenog supruga Huse Hrnčića, Danijela je u tada otišla po nalaze kod doktora iz obiteljske kuće u Donjem Stupniku nakon čega joj se gubi svaki trag. Njen suprug je nekoliko puta zvao policiju koja mu je rekla kako ne mogu locirati posljednji poziv s njenog mobitela i automobil kojim se odvezla kod doktora.

U policiji rekli da njegova supruga nije otputovala izvan Hrvatske, ali s time se nije složio G.H., specijalist za računalne mreže, koji je na zamolbu Huse Hrnića pokušao locirati njegovu suprugu, odnosno njezin mobitel. Nakon što ga je Danijelin muž kontaktirao i dao podatke o njezinu mobitelu, mail adresama i Facebook profilu, ustanovio je da se Danijela nalazi izvan Hrvatske, odnosno u Njemačkoj, što se prema najnovijim informacijama ispostavilo točnim.

Huse Hrnčić kaže kako je prije znao imati ljubomorne ispade, no kaže kako danas dobro funkcioniraju. Kaže kako ne vjeruje da je Danijela našla nekoga zbog koga bi ga napustila, ni da bi svojevoljeno otišla i napustila kćer, pišu 24sata.

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.